Nieuws

29 januari 2020

Flessenactie voor de dieren in Australië

Vanaf woensdag 29 januari t/m vrijdag 21 februari zitten Magdalena en Dianthe uit groep 8a iedere ochtend in de centrale hal om statiegeldflessen in te zamelen. Met de opbrengst zullen zij namens de school een donatie doen aan het Wereld Natuurfonds om de dieren in Australië te helpen. Lege flessen? Neem ze 's morgens mee en lever ze in bij Magdalena en Dianthe!


Flessenactie voor de dieren in Australië

We hebben in de afgelopen weken allemaal kunnen zien dat de bosbranden in Australië ook bij dieren voor veel problemen hebben gezorgd. Het wereldnatuurfonds heeft een website geopend waar geld gedoneerd kan worden om te helpen en Magdalena en Dianthe uit groep 8a organiseren op De Kyckert een inzamelingsactie om een steentje bij te dragen. 

Vanaf woensdag 29 januari t/m vrijdag 21 februari zitten zij iedere ochtend in de centrale hal. U kunt Magdalena en Dianthe helpen door uw lege statiegeldflessen bij hen in te leveren. Zij zullen alle flessen verzamelen en uiteindelijk naar de winkel brengen. Het geld dat zij hiermee verdienen wordt gedoneerd aan het Wereld Natuurfonds (www.wwf.nl/kom-in-actie/australie). Wij hopen dat de dames veel flessen in mogen zamelen en op die manier namens de school een mooi bedrag kunnen doneren. Voor vragen kunt u elke ochtend bij Magdalena en Dianthe terecht!