Continurooster

Wij hanteren op De Kyckert een continurooster. Dit houdt in dat alle leerlingen op school lunchen en tussendoor niet naar huis gaan. We willen ervoor zorgen dat zij in een veilige omgeving lekker kunnen ontspannen. Ze kunnen vrij spelen of onder begeleiding een spel spelen.
De leraren pauzeren als hun leerlingen buiten spelen. Tijdens het buitenspelen is toezicht nodig. We vullen dit in door schoolmedewerkers met een ambulante functie (anders dan groepsleerkrachten) in te zetten aangevuld met pedagogisch medewerkers van Okidoki of medewerkers van Haaglanden beweegt. We zorgen ervoor dat onze leerlingen kunnen beschikken over spelmateriaal.

Om een kwalitatief hoogwaardige tussenschoolse opvang te garanderen is een vrijwillige bijdrage van uw kant zeer gewenst. Deze bedraagt voor schooljaar 2021-2022 € 40,- per leerling. U kunt de bijdrage uiterlijk 24 december 2021 overmaken naar (Ideal link).

 

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Vink aan wat je wilt betalen:*
Bijdrage per kindAantal kinderenTotaal
Bijdrage continurooster 2021-2022€ 40,00
Totaal

Voer de naam/namen en groep(en) in van de kinderen waarvoor je betaalt:
Familienaam*:
Voornaam kind 1*:
Groep kind 1*:
Voornaam kind 2:
Groep kind 2:
Voornaam kind 3:
Groep kind 3:
E-mail adres*:

Invoer:

Betalen:
Na het versturen van de bestelling word je doorgestuurd naar het betaalscherm waar je via de onderstaande methode kunt betalen:
iDEAL
* Verplichte velden