Kennismaken met OBS De Kyckert

In verband met de Corona-situatie verzorgen wij rondleidingen alleen ná schooltijd. U kunt dan wel ons gebouw bekijken, maar ziet helaas niet hoe de kinderen bij ons werken en leren.

Als u op zoek bent naar een school voor uw kind(eren) dan is het krijgen van goede informatie erg belangrijk. De school hecht grote waarde aan een open, eerlijk en goed contact met haar ouders/verzorgers en vindt het van groot belang om wederzijdse verwachtingen die samenhangen met onze openbare identiteit, ons sociaal-emotioneel klimaat en onze onderwijskundige en pedagogische visie uit te kunnen spreken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om contact op te nemen met de school om vrijblijvend kennis te maken met OBS De Kyckert.

 

Voorafgaand aan het gesprek wordt u ontvangen door één van de directieleden. U krijgt informatie, u krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en u krijgt een rondleiding door onze mooie school. Hiermee krijgt u direct een beeld van hoe er in de klassen en in de school gewerkt wordt. Op het moment dat u onze visie en uitgangspunten onderschrijft ontvangt u, als u van mening bent dat de school goed aansluit op uw verwachtingen, een informatiepakket met hierin naast de benodigde informatie ook een aanmeldformulier en een kleine attentie. Via onderstaand bericht kunt u online een kennismakingsgesprek aanvragen. Na ontvangst van het digitale formulier zullen wij zo snel als mogelijk contact met u opnemen.

Invoer:

Achternaam ouder/verzorger *
Voornaam ouder/verzorger
Emailadres ouder/verzorger *
Telefoonnummer ouder/verzorger *
Voornaam kind(eren) *
Achternaam kind(eren) *
Geboortedatum kind(eren) *
Aanmelding voor groep(en)
Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Groep 5
Groep 6
Groep 7
Groep 8
Schooljaar
2020-2021
2021-2022
2022-2023
2023-2024
Woonplaats *
Postcode *
Voorkeur dag kennismakingsgesprek
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
Heeft u al kinderen op De Kyckert?
Voor broertjes en zusjes geldt een voorrangsregeling.
Zit uw peuter bij Okidoki Lange Spruit?
* Verplichte velden