Nieuws

De Kyckert krijgt bewegingsvriendelijk plein

De Kyckert krijgt bewegingsvriendelijk plein

21 november 2018 - 

Inmiddels staan bijna alle seinen op groen. Onze subsidieaanvraag voor een zogeheten bewegingsvriendelijk schoolplein is namelijk definitief goedgekeurd! In het voorjaar van 2019 zal het grote plein voor de KyckMar dan aangepakt gaan worden. 

 

 
Lees meer ›

Draagt u ook uw steentje bij?

Draagt u ook uw steentje bij?

08 november 2018 - 

Het team van OBS de Kyckert vindt het belangrijk om veel activiteiten te organiseren voor de hele school. Dit doen we samen met onze actieve ouderraad. Wij kunnen hierbij uw ouderbijdrage, maar ook uw hulp goed gebruiken! Denk aan het versieren van de hal in de komende decembermaand. Maar ook aan EHBO’ers bij de schoolreis en andere uitjes, koffie&thee-schenkers bij voorstellingen en het assistenten bij het zomerfeest. En bij het oud-papier ophalen en luizen pluizen zijn extra handen altijd welkom. Heeft u een vrije ochtend, middag, avond of dag en wilt u een steentje bijdragen? Meld u aan als hulpouder!

Obs De Kyckert in Wateringen heeft leukste juf!

Obs De Kyckert in Wateringen heeft leukste juf!

04 oktober 2018 - 

Openbare basisschool De Kyckert in Wateringen heeft de Leukste Juf van Nederland. Elk jaar wordt aan de vooravond van de Dag van de Leraar de landelijke verkiezing "Een 10 voor de juf en meester" georganiseerd.

 

Op donderdag 4 oktober werd juf Sandra in de bloemetjes gezet! Op deze dag werd duidelijk dat zij officieel is verkozen tot "Leukste Juf van Nederland 2018". Leerlingen, ouders en zelfs onze burgemeester Agnes van Ardenne van de gemeente Westland hebben haar donderdagochtend verrast en gehuldigd. Natuurlijk zijn wij verschrikkelijk trots op onze juf Sandra! Met haar uitverkiezing heeft zij voor de school ook 1000 euro gewonnen die besteed mogen worden aan vaste planten om ons schoolplein verder op te fleuren. Voor iedereeen, maar bovenal voor juf Sandra een dag om nooit te vergeten!

Nu ook via iDeal betalen op De Kyckert!

Nu ook via iDeal betalen op De Kyckert!

13 september 2018 - 

Een aantal vrijdagen in het schooljaar kunt u pinnen op onze school om de vrijwillige ouderbijdrage of de bijdrage voor de schoolreis te betalen.

 

We mogen als school een extra betalingsmogelijkheid toevoegen voor u als ouder(s)/verzorger(s). U kunt vanaf deze week namelijk ook met iDeal betalen. Een veilige manier om snel te betalen, op het moment dat u niet in de gelegenheid bent te pinnen. We hopen hiermee een extra slag geslagen te hebben in het betaalgemak...

 

Betalen via iDeal? klikt u dan op https://www.dekyckert.nl/ouders/betalen-ouderbijdrage-en-schoolreis 

Schoolvakanties 2018-2019

Schoolvakanties 2018-2019

01 september 2018 - 

Door op de links www.dekyckert.nl/onze-school/vakantiedagen en www.dekyckert.nl/onze-school/margedagen te klikken kunt u de data waarop de leerlingen dit schooljaar vrij zijn op het gemakje doornemen. Noteert u de data alvast goed in de agenda?