Nieuws

Obs De Kyckert in Wateringen heeft leukste juf!

Obs De Kyckert in Wateringen heeft leukste juf!

04 oktober 2018 - 

Openbare basisschool De Kyckert in Wateringen heeft de Leukste Juf van Nederland. Elk jaar wordt aan de vooravond van de Dag van de Leraar de landelijke verkiezing "Een 10 voor de juf en meester" georganiseerd.

 

Op donderdag 4 oktober werd juf Sandra in de bloemetjes gezet! Op deze dag werd duidelijk dat zij officieel is verkozen tot "Leukste Juf van Nederland 2018". Leerlingen, ouders en zelfs onze burgemeester Agnes van Ardenne van de gemeente Westland hebben haar donderdagochtend verrast en gehuldigd. Natuurlijk zijn wij verschrikkelijk trots op onze juf Sandra! Met haar uitverkiezing heeft zij voor de school ook 1000 euro gewonnen die besteed mogen worden aan vaste planten om ons schoolplein verder op te fleuren. Voor iedereeen, maar bovenal voor juf Sandra een dag om nooit te vergeten!

Juf Sandra de leukste juf van 2018?

Juf Sandra de leukste juf van 2018?

13 september 2018 - 

Juf Sandra uit groep 7/8 van OBS De Kyckert is genomineerd voor de titel "De liefste juf of meester van 2018"? Twee weken geleden werden wij hierover geinformeerd door de organisatie "Een10voordejuf!". Wij zijn natuurlijk al hartstikke trots dat juf Sandra bij de top drie van Nederland hoort, maar wat zou het leuk, stoer  en gaaf zijn als zij de titel weet binnen te slepen.

 

Vanaf woensdag 12 september kan er gestemd worden op de favoriete juf of meester.... Steunt u juf Sandra van De Kyckert? Breng dan snel uw stem uit via http://bit.ly/2N1PQQK

Nu ook via iDeal betalen op De Kyckert!

Nu ook via iDeal betalen op De Kyckert!

13 september 2018 - 

Een aantal vrijdagen in het schooljaar kunt u pinnen op onze school om de vrijwillige ouderbijdrage of de bijdrage voor de schoolreis te betalen.

 

We mogen als school een extra betalingsmogelijkheid toevoegen voor u als ouder(s)/verzorger(s). U kunt vanaf deze week namelijk ook met iDeal betalen. Een veilige manier om snel te betalen, op het moment dat u niet in de gelegenheid bent te pinnen. We hopen hiermee een extra slag geslagen te hebben in het betaalgemak...

 

Betalen via iDeal? klikt u dan op https://www.dekyckert.nl/ouders/betalen-ouderbijdrage-en-schoolreis 

12 september school gesloten

12 september school gesloten

11 september 2018 - 

Op woensdag 12 september zal de school gesloten zijn i.v.m. de regionale stakingen in het Primair Onderwijs. Vorige week hebben de ouder(s)/verzorger(s) hierover een bericht ontvangen via DigiDUIF. Op donderdag 13 september zullen wij de deuren weer voor openen en hopen wij alle leerlingen weer te mogen verwelkomen. 

Schoolvakanties 2018-2019

Schoolvakanties 2018-2019

01 september 2018 - 

Door op de links www.dekyckert.nl/onze-school/vakantiedagen en www.dekyckert.nl/onze-school/margedagen te klikken kunt u de data waarop de leerlingen dit schooljaar vrij zijn op het gemakje doornemen. Noteert u de data alvast goed in de agenda?