Nieuws

Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar

08 januari 2018 - 

Namens alle medewerkers op De Kyckert willen wij alle leerlingen, ouders, verzorgers en andere bertrokkenen een heel goed en inspirerend 2018 wensen. Maandag 8 januari is het team begonnen met een studiedag. Dinsdag 9 januari hopen wij iedereen weer uitgerust en in goede gezondheid te mogen verwelkomen. 

First Lego League

First Lego League

22 december 2017 - Zaterdag 16 december deed ons 'Kyckertteam' mee aan de Westlandse finale van de First Lego League. Onder de bezielende leiding van de drie coaches werd het een geweldige dag. Vanaf augustus is er bijna elke woensdagmidag hard gewerkt aan de voorbereidingen. Het achttal heeft zich dan ook goed weten te presenteren. We zijn trots op deze kanjers!  Fijn dat er zo veel enthousiaste ouders aanwezig waren.
Verkeerssituatie rondom De Kyckert

Verkeerssituatie rondom De Kyckert

05 december 2017 - 

Rondom de parkeerplaats bij zwembad De Waterman wordt momenteel hard gewerkt. De gemeente is begonnen met het veiliger maken van de fiets- en wandelroutes richting de scholen. Er wordt op dit moment een apart fietspad aangelegd en het parkeerterrein zal een aparte ingang en uitgang krijgen. In de komende nieuwsbrieven zullen we u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen rondom de verkeerssituatie. Om problemen met parkeren te voorkomen willen we u vragen om zoveel als mogelijk wandelend of per fiets naar school te komen. Namens iedereen op De Kyckert bedankt voor uw medewerking.

Website weer bereikbaar

Website weer bereikbaar

05 december 2017 - 

Afgelopen weekend is de website van De Kyckert niet altijd bereikbaar geweest. Dit had te maken met een zogeheten verhuizing van het domein "dekyckert.nl". Er ontbrak een zogeheten certificaat om de site veilig te kunnen openen en dit veroorzaakte de problemen. Inmiddels is alles weer goed ingeregeld en bedanken wij via deze weg Paul de Boer van Muismedia om dit alles weer in orde te krijgen.