Nieuws

Wijzigen van contactgegevens

Wijzigen van contactgegevens

19 september 2019 - 

Als de contactgegevens (adres, telefoonnummer, e-mailadres) van de ouders/verzorgers van onze leerlingen wijzigen is het fijn om dit zo snel als mogelijk te weten. Aan alle ouders/verzorgers dan ook de vraag om wijzigingen in de gegevens via een bericht in Social Schools door te geven. Wijzigingen kunnen ook doorgegeven worden door een mail te sturen naar administratie@dekyckert.nl.

 

Verhuizen of een nieuw nummer?... geef dit zo snel mogelijk door!

 

 

HELPENDE HANDJES GEZOCHT!

HELPENDE HANDJES GEZOCHT!

16 september 2019 - 

Onze school is dit schooljaar gestart met de invoering van het continurooster. In de vragenlijsten over de schooltijden hebben veel ouders aangegeven dat zij bereid zijn te helpen tijdens de pauzes. 

Wij zijn per direct op zoek naar groepje ouders/verzorgers die ons tussen 11.30 en 13.30 uur willen helpen tijdens de pleinmomenten. Het is goed om te weten dat er tijdens het pleinmoment ook altijd meerdere teamleden aanwezig zijn.


Lees meer ›

Nieuwsbrief 1 gepubliceerd

Nieuwsbrief 1 gepubliceerd

13 september 2019 - 

Vandaag is Nieuwsbrief 1 gepubliceerd en verzonden naar onze ouders/verzorgers. In nieuwsbrief 1 onder andere aandacht voor het continurooster, nieuws over juf Lianne en juf Wendy, een oproep aan onze ouders en de aankondiging van de schoolbrengweek. Onze nieuwsbrief lezen? Klik dan op Nieuwsbrief september 2019