Ons gebouw

De Kyckert beschikt over een grote hal, units waaraan de klassen grenzen en een speelruimte. De ruimtes worden ingezet als werkplekken en gebruikt voor diverse beweeg- en leeractiviteiten. De ruimtes dragen dus bij aan spel, plezier en leren!
Bij binnenkomst wordt u ontvangen in een grote hal. Deze hal wordt tevens ingezet als leerruimte. Naast deze leerruimte kunnen de leerlingen ook werken in de units die grenzen aan hun klas. Daarvan zijn er twee op elke verdieping. De Kyckert beschikt over 15 klaslokalen. Via de corridor kunt u naar de Kyckmar. De Kyckmar is een gedeelde ruimte van de Mariaschool en De Kyckert. In de Kyckmar bevinden zich twee klaslokalen van De Kyckert. De corridor zorgt voor een directe verbinding van de ruimtes.

 

Speelruimte

De Kyckert beschikt over een multifunctionele speelruimte. Onder schooltijd wordt de speelruimte ingezet voor groepsactiviteiten, gym, bewegend leren, workshops en feestactiviteiten. Buiten schooltijd is onze multifunctionele speelruimte te huur. Om van de ruimte gebruik te maken, kunt u terecht op de site https://westland.makelpunt.nl/aanbod/442-de-kyckdoos-grote-zaal

 


In dit album staan foto's van het gebouw door de jaren heen.