Nieuws

28 januari 2020

Inschrijven nieuwe leerlingen

Als u voor het huidige schooljaar (2019-2020) of volgend schooljaar (2020-2021) op zoek bent naar een plekje voor uw zoon en/of dochter dan is het nog steeds mogelijk om uw kind(eren) in te schrijven. In een paar groepen hebben we nog plek beschikbaar. Neemt u vooral contact op via het contactformulier op onze website onder het kopje "Kennismaken".


Preview foto

Inschrijven broertjes/zusjes

Aan de ouders/verzorgers van kinderen die al naar De Kyckert gaan willen we vragen om broertjes/zusjes tijdig in te schrijven. Hiermee krijgt de school al in een vroeg stadium zicht op de leerlingtotalen. Een inschrijfformulier is voor broertjes/zusjes verkrijgbaar bij de directie van de school.

 

Inschrijven en nog geen kinderen op De Kyckert

Heeft u nog geen kinderen op De Kyckert en bent u op zoek naar een goed plekje voor de kinderen? Op dit moment zijn er nog een aantal plekjes voor het huidige en volgende schooljaar beschikbaar. Neemt u dus vooral contact op om een kennismakingsgesprek te plannen en een "Kyckje" te nemen op De Kyckert. Na het gesprek ontvangt u naast informatie en een kleinigheidje, alle formulieren om uw zoon/dochter in te schrijven op onze school.