Nieuws

29 januari 2020

Gratis Peuter- en Kleutervoorstelling op vrijdag 6 maart

Op vrijdag 6 maart om 9.30 uur en 11.00 uur zijn alle peuters en kleuters uit de nabije omgeving van de school welkom om de voorstelling "Fiep heeft Haast" bij te wonen. Natuurlijk zijn ook alle peuterspeelzalen en gastouderbureaus uit onze omgeving van harte welkom! Komt u ook kijken? stuurt u dan een mail naar administratie@dekyckert.nl.


Gratis Peuter- en Kleutervoorstelling op vrijdag 6 maart

Op alle basisscholen vallende onder SOOW wordt binnenkort de theatervoorstelling Fiep Heeft Haast gespeeld. Alle kinderen van 2,5 tot 4 jaar uit het hele Westland en Midden-Delfland zijn van harte welkom om deze gratis theatervoorstelling bij te wonen. Op deze manier kunnen de kinderen alvast kennismaken met de basisschool en tegelijkertijd genieten van een prachtige voorstelling! 

 

Op basisschool De Kyckert organiseren wij deze voorstelling op vrijdag 6 maart om 9.30 uur en 11.00 uur. Natuurlijk zijn ook de Peuterspeelzalen of gastouderbureaus uit onze omgeving van harte uitgenodigd. 

 

Komt u ook kijken bij deze gratis voorstelling?

Laat dit dan weten door een mail te sturen naar administratie@dekyckert.nl. Na afloop is er de gelegenheid afspraken te maken voor een nadere kennismaking met OBS De Kyckert.

 

Andere speeldata en locaties

Bent u deze dag verhinderd en bent u benieuwd naar de andere speeldata? Klikt u dan op de link http://stoow.nl/nieuws/theatervoorstelling. Hier kunt u alle data en de scholen waar de voorstelling wordt georganiseerd terugvinden.