Nieuws

01 september 2019

Extra Nieuwsbrief Continurooster 2019-2020

Allereerst hoop ik dat u allemaal een heel goede vakantie heeft gehad. Als team hopen wij er samen met u weer een prachtig en inspirerend schooljaar van te maken voor uw zoon/dochter.

Aanstaande maandag opent onze school haar deuren weer en mogen de luizenzakken weer worden opgehangen aan de kapstokken. Vanaf maandag starten we ook met ons continurooster en met de gewijzigde schooltijden. Onze deuren openen om 8.20 uur en om 8.30 uur starten de lessen. We verwachten dat iedereen op tijd is zodat we de eerste dag direct goed kunnen beginnen!

De school sluit haar deuren om 14.30 uur. Om 14.30 uur worden de jongste groepen naar buiten gebracht door de juffen en/of meesters. Controleert u nog even of alles goed geregeld is bij bijvoorbeeld de kinderopvang?

Met deze nieuwsbrief hoop ik u alvast voorzien te hebben van veel praktische informatie. De komende nieuwsbrieven zullen we u nader informeren over de bijzonderheden en invoering.

We zoeken als school nog een aantal vrijwilligers die ons tijdens de spelmomenten kunnen ondersteunen. Op deze momenten is er altijd een teamlid aanwezig en we werken in relatief kleine groepen. Interesse om te komen helpen? Neemt u dan contact op door een mailtje te sturen naar directie@dekyckert.nl.

Mede namens het team wens ik u een heel fijn weekend en alvast een heel goede start toe.

Met vriendelijke groeten,

Michael van Baarle