Groep 8A

Welkom op de pagina van groep 8!

 

Op deze pagina proberen we regelmatig berichtjes geplaatst over wat we allemaal in en buiten de klas ondernemen.

Dit schooljaar is meester André op maandag, dinsdag en woensdag in de groep te vinden. 
Juf Laura is er donderdag en vrijdag. 

 

Laten we er met elkaar een mooi schooljaar van maken!

 

BERICHTEN

20 dec 2019 - Kerstvakantie!
Preview foto Het is kerstvakantie!


Weer een periode voorbij. Een periode waarin weer veel gebeurd is. Na de herfstvakantie zijn we natuurlijk verder gegaan met alle vakken. We hebben bijvoorbeeld het eerste blok van Blink afgerond met mooie presentaties en zijn gestart met het tweede blok.


In de afgelopen maanden hebben we ook een heleboel ‘speciale’ momenten beleefd. Alle kinderen hebben een voorlopig advies gekregen, we hebben Sinterklaas gevierd en gisteren hebben we genoten van het kerstdiner. Ook zijn we nog naar de bibliotheek geweest voor een les over programmeren en zijn we afgelopen week richting de Wollebrand gefietst om daar een handje te helpen met het maken van houtwallen voor de dieren.


Nu gaan we lekker genieten van twee weken vakantie. 6 januari hoop ik iedereen weer fris en fruitig op school te zien (dan beginnen we ook met de presentatie van de boekendoos!! De kinderen weten zelf wanneer ze aan de beurt zijn!). Voor nu een hele fijne vakantie, fijne feestdagen en een goede start van 2020!


16 okt 2019 - De eerste weken.....
Preview foto Het is inmiddels (bijna) herfstvakantie, de eerste zeven weken van het schooljaar zitten er alweer op. Wat zijn de weken toch voorbij gevlogen en wat is er toch al veel gebeurd en gedaan. Natuurlijk zijn we in deze weken vooral bezig geweest elkaar goed te leren kennen en weer één groep te worden. Dit hebben we gedaan door onder andere (sociale) spelletjes en opdrachten uit te voeren in de klas. Ook het kamp was een mooie activiteit waarbij de omgang met elkaar en het sociale gebeuren in de groep centraal heeft gestaan.

 

Daarnaast hebben we ook nog een aantal andere activiteiten (buiten de school) gehad. Denk aan:

  • Monumentendag
  • Dag van de Westlandse techniek
  • Meester Rino
  • Les van Danscreatie
  • Mad Science les

 

Kortom een hoop leuke en leerzame activiteiten. Daarnaast zijn we natuurlijk ook al druk bezig geweest met taal, rekenen, spelling en alle andere vakken. Dit jaar zijn we gestart met Blink. Met Blink zijn we bezig met de afronding van het thema wereldsterren. Na de vakantie zullen we dit thema afronden en starten met het tweede thema.

 

Voor nu (alvast) een fijne vakantie. Rust allemaal lekker uit en tot 29 oktober!