Groep 7A

Welkom op de groepspagina van 7A!

Hier zijn de foto's en nieuwtjes van dit schooljaar te vinden.

BERICHTEN

04 dec 2018 - Surprises bewonderen
Preview foto Vandaag mochten de leerlingen van groep 7A de surprises al meenemen. Zodat wij al het mooie werk rustig kunnen bewonderen. En wat zijn de resultaten gaaf geworden! Heel gaaf!

29 nov 2018 - Gastles vader Djoy
Preview foto In het thema van mediawijsheid, kregen wij een les over de veiligheid van internet van de vader van Djoy. Wat hebben wij hier van genoten en wat hebben we veel geleerd! Heel erg bedankt.

28 nov 2018 - Idee Kerstpiet
Preview foto Een kerstboom in de klas, nu al? Een idee van kerstpiet! Dat is nog eens gezellig binnen komen.

23 nov 2018 - Pietcasso's
Preview foto Pablo Piccasso heeft verschillende periodes gehad in zijn kunstcarrière. Één hiervan is de abstracte periode. Door goed te kijken naar de kunst van Pablo Picasso hebben wij in het Sinterklaas thema deze mooie ''Pietcasso's'' kunnen maken.

22 nov 2018 - Voorleeswedstrijd
Preview foto De nationale voorleeswedstrijd komt er al weer bijna aan. In de klas hebben wij Djoy als klassenwinnaar gekozen. Veel succes binnenkort tegen de andere klassenwinnaars!

13 nov 2018 - Zelfportretten
Preview foto De leerlingen van groep 7A hebben geleerd hoe je door goed te kijken een zelfportret kunt maken. Zij hebben zich erg goed geconcentreerd en het resultaat mag er zeker zijn!

01 nov 2018 - Glas in lood
Preview foto In de klas hebben wij het tijdens geschiedenis gehad over de beeldenstorm. Daarom hebben wij in thema onze ramen versierd met mooie en inspirerende glas in lood ramen.

01 okt 2018 - Inloop
Preview foto De leerlingen spelen leerzame spelletjes tijdens de inloop. Zo zijn de thema's van spelling rekenen en taal verwerkt in de volgende spellen: het ladderspel, memorie en domino.

25 sep 2018 - Ik eet het beter
Preview foto In het thema gezonde voeding hebben wij verschillende gezonde lunchhappen geprobeerd. Zoals bijvoorbeeld: aardbeien op crackers en banaan met kwark. Daar konden wij wel van genieten!

07 sep 2018 - Open monumentendag
Preview foto In het kader van de Nationale Monumentendag zijn wij op bezoek geweest bij de molen. We hebben een rondleiding gekregen in de molen. Waar we hebben gezien en geleerd wat er in een molen allemaal gebeurt.