Groep 6A

Welkom op de groepspagina van groep 6A. Via deze groepspagina zullen we geregeld leuke nieuwtjes en ontwikkelingen gaan delen. 

BERICHTEN

16 nov 2018 - Lootjes trekken
Preview foto

Vandaag hebben we in de groep lootjes getrokken voor de surprises. We hebben met elkaar afgesproken dat we gaan proberen geheim te houden wie wij getrokken hebben. Het is voor iedereen natuurlijk het leukste als we dit met elkaar geheim kunnen houden...

 

Het knutselen en maken van een originele surprise kan dus gaan beginnen... natuurlijk denken we ook allemaal nog even aan een mooi gedicht.... We zijn erg benieuwd naar alle creaties! 

 


15 nov 2018 - Superhelden in groep 6!
Preview foto

De eerste periode in het schooljaar is meester Rino op bezoek geweest in groep 6. In de lessen die meester Rino geeft leren we hoe we op een goede manier met elkaar om kunnen gaan, hoe we op elkaar kunnen reageren en hoe we de sfeer voor iedereen goed en gezellig houden. We hebben dus geleerd hoe we als Superhelden aan de slag kunnen.

 

Enkele voorbeelden hiervan zijn: voor jezelf opkomen, een andere rustige plek zoeken, het melden bij de leerkracht, negeren, het probleem oplossen met een grapje en ga zo maar door. Om ons goed te herinneren aan de afspraken hebben we in de klas een poster van de superhelden hangen.