Groep 4B

 

 

BERICHTEN

21 nov 2018 - 123Zing!
Preview foto We hebben een nieuwe muziekmethode! Wat een feest is dat!

21 okt 2018 - Tafels oefenen!
Preview foto De tafel van 2 hebben de kinderen gehad. Nu even oefenen. En waar kan dat beter met zulk lekker weer.

20 okt 2018 - Judo in groep 4
In het begin van het schooljaar staan de gouden weken centraal. Deze weken zijn erg belangrijk voor de groepsvorming. Judo past daar heel goed bij. Je leert wat je wel kan doen en wat niet, je leert elkaar vertrouwen en dat allemaal in een veilige omgeving spelender wijs. Aan het einde van de 5 weken hebben de kinderen allemaal hun diploma behaald.

10 okt 2018 - Vriendschapsarmbandjes!
Preview foto De kinderenboekenweek staat in het thema van vriendschap. Daar horen natuurlijk vriendschapsarmbandjes bij. Er werden velen kleuren gebruikt. De kinderen waren geconcentreerd bezig. En zie het resultaat...

17 sep 2018 - Inloop.
De deuren gaan 's ochtends om 8:30 uur open en in de middag om 13:05 uur. De kinderen gaan dan naar hun tafelgroepje. Daar liggen leerzame spelletjes of tijdschriften. De kinderen vinden het vaak erg jammer als ze moeten opruimen.

16 sep 2018 - Fietsles
Fietsles! Rondjes draaien, hand uitsteken, op tijd stoppen! We hebben het allemaal geoefend. Fijn dat de moeder van Noa A en Levi wilden helpen.

23 aug 2018 - Welkom in groep 4b.
Preview foto In groep 4b schitteren wij allemaal op onze eigen manier. We proberen onze leuke schittermomenten te laten zien op deze pagina.

 

Op maandag en dinsdag staat juf Mariska voor de groep. Op woendag, donderdag en vrijdag staat juf Corine voor de groep.