Groep 3B

Welkom op de pagina van groep 3B!

BERICHTEN

06 apr 2020 - weekplanning 6 april tot 10 april
Lieve jongens en meisjes,

 

Voor vandaag staan jullie taken in het portfolio. Vanmiddag krijgen jullie de schriften voor taal, rekenen en schrijven en nog wat gekopieerde bladen. Dit werk komt vanaf dinsdag weer hier op de site te staan in een weekplanning. Voortaan zal de weekplanning lopen van dinsdag t/m de maandag daarop (m.u.v. komende week ivm tweede Paasdag). De nieuwe planning komt dus niet meer op zondagavond op de website, maar op maandagmiddag/avond. In de bijlage staat al wel een nieuwe bingokaart met leuke Paasopdrachtjes voor wie dit leuk vindt. Let op, dit is echt geen verplichting! Extra werk voor als je klaar bent met het gewenste werk uit de weekplanning, en voor wie dit graag wil, kunnen jullie nog steeds vinden rechts op deze pagina. 

 

Veel plezier en succes weer deze week!

 

Knuffel van de juffen!


29 mrt 2020 - Weekplanning 30 maart t/m 3 april
Preview foto Lieve jongens en meisjes, 

 

In de bijlage vinden jullie de weekplanning voor de week van 30 maart t/m 3 april. Daarbij is ook een bingokaart te vinden. De bingokaart is als extra t/m 3 april, dit is dezelfde bingokaart als vorige week. 

 

Rechts op de website vindt u twee extra pagina's. Een pagina met de extra materialen voor de weekplanning van 30 maart. In de weekplanning staat precies wat u nodig heeft van deze pagina. Daarnaast is er ook een pagina te vinden met allerlei ideeën wat er gedaan kan worden als al het werk af is. 

 

Succes deze week!

 

Juf Emily en Juf Maxime


22 mrt 2020 - Teken- en knutselopdrachten (Bingokaart)
Preview foto De knutsel en tekenopdrachten voor de bingokaart. 

 

Knutselopdracht: 

In het filmpje bij de extra pagina Tekenen en knutselen kan je terug vinden hoe je een tulp kunt vouwen. Juf Daniëlle legt het hier stap voor stap uit. Ook is hier een informatief filmpje te vinden over tulpen. 

 

Tekenopdracht 1: Maak een mozaïek tekening. Dit mag binnen of buiten. Maak er een mooi patroon in, net als bij de mozaïek figuren van Gaudí. 

Voorbeelden zijn terug te vinden op de extra pagina Tekenen en knutselen.           

 

Tekenopdracht 2: Maak een mozaïek tekening waarbij je een (lente)dier in kan zien. Bijvoorbeeld een koe zoals op de foto. 

Voorbeelden zijn terug te vinden op de extra pagina Tekenen en knutselen


22 mrt 2020 - Buiten les tip (bingokaart)
Preview foto De buiten les tips voor rekenen en lezen/schrijven zijn te vinden bij de extra pagina Filmpjes buiten les tips. Doe de opdrachten uit de filmpjes om jouw bingokaart vol te krijgen!

 

 


17 mrt 2020 - Werkwijze: Flits 4
Preview foto Beste ouders/verzorgers,

 

 

U heef een mail gekregen met de inlogegevens voor Flits 4 online.

 

Belangrijk bij het inloggen:

 

Elke keer de link uit de mail aanklikken en dan de code. Niet de link opslaan en vanuit daar oefenen!

 

De werkwijze van Flits 4 online uit: 

 

Wanneer u bent ingelogd ziet u het vak oefenen. Klik dan nogmaals op oefenen. Dan kiest u start met oefenen. Klik vervolgens op het blauwe pijltje naar rechts om het eerste woord te kunnen lezen. Heeft uw kind het woord goed gelezen klikt u weer op hetzelfde pijltje.

Is het woord fout gelezen dan klikt u op het pijltje daarnaast (pijltje met een boog naar links) om het woord nog eens te kunnen lezen. Heeft uw kind het dan goed gelezen klikt u weer op het blauwe pijltje naar rechts.

Gaat dit voor uw kind te snel? Klik dan op blauwe pijltje naar beneden, dan blijft het woord stilstaan. Als uw kind het woord goed gelezen heeft, klikt u weer op blauwe pijltje naar rechts.

 

Gaat u zo door tot het programma zelf stopt.