Groep 3A

 

 

 

Welkom op de pagina van groep 3A!

Wij staan, met 24 leerlingen, juf Esther (dinsdag t/m vrijdag), juf Astrid (maandag) en juf Maxime aan de start van een 'BIJ'zonder jaar.

Op deze webpagina kunt u onze belevenissen volgen!

BERICHTEN

10 jan 2019 - 3a Kerst

08 dec 2018 - 3a Sinterklaas
Preview foto Het Sinterklaasfeest zit er weer op, maar wat hebben wij een gezellige periode achter de rug. Het begon met de rommelpiet en wat heeft hij een rommel gemaakt. De juf wil volgend jaar echt de schoonmaakpiet in haar klas!! Daarna hebben wij brieven gemaakt voor de Sint, kruidnootjes gebakken en als hulppietjes gewerkt in de inpakkamer. Iedere dag hebben wij ook een opdracht van de Sint volbracht, dat ging van het zingen van een liedje tot het eten van kruidnootjes zonder handen!! We hebben genoten van de Sint en gaan nu weer fijn verder met alle activiteiten rondom de Kerst. 

19 nov 2018 - 3a herfstwandeling

Wij hebben een herfstwandeling in het Prinsenbos gemaakt en heerlijk gespeeld in de speeltuin. 


12 nov 2018 - Iglo
IgloWe hebben van alles geleerd over de Noordpool. Vervolgens hebben we onze eigen iglo gebouwd uit suikerklontjes!

17 okt 2018 - 3a oktober
We hebben weer vele leuke activiteiten gedaan in groep 3a. We hebben tijdens de kinderboekenweek geluisterd naar kinderen van groep 4, zij hebben een mooi verhaal aan ons voorgelezen. Een paar moeders hebben ook het lievelingsboek van een leerling van onze groep voorgelezen en we zijn naar de bibliotheek geweest. Daarnaast hebben we de eerste fietsles op het plein gehad en de fietsencontrole, het was heel erg leerzaam en leuk!!

01 okt 2018 - Judodiploma

Alle foto's van schooljudo zijn opgnemen in het fotoalbum.


25 sep 2018 - 3a Schoolreis
Preview foto Het schoolreisje in Duinrell was een groot succes voor groep 3a. Wij hebben genoten van de speeltuin, het treintje, de zweefmolen, de splash, maar het allerleukste blijft toch wel de kikkerachtbaan!! Het was een hele gezellige dag met elkaar. 

10 sep 2018 - Schooljudo

Vanaf 10 september volgt groep 3a de lessen schooljudo rond het thema: vertrouwen. Vertrouwen op jezelf, op de ander en hoe vertrouwen kan groeien.

We praten er in de klas over en gebruiken daarbij verhalen uit 'Jungleboek' (zie: https://www.schooljudo.nl/nieuws/90/disney-nieuwe-partner-van-schooljudo-.html)

In ons fotoalbum 'schooljudo' meer foto's van de lessen.