Groep 1/2D

Welkom op de pagina van groep 1/2D!

 

BERICHTEN

16 mrt 2020 - Tips voor thuis spelen en leren met kleuters
Nu we allemaal nog tot zeker zondag 10 mei thuis zitten, vind je op deze pagina lesideeën voor kleuters die je thuis kunt doen. Alle activiteiten zijn vrijblijvend en worden aangeboden via het portfolio in SocialSchools.

 

Wij, als leerkrachten, willen liever niet dat onze kleuters continu achter een scherm bezig zijn. Daarom hebben wij ons gebogen over de vraag: hoe kunnen kleuters thuis ontdekkend bezig zijn en spelend wijzer worden? Er valt thuis namelijk genoeg te spelen, leren en ontdekken. Het is vrijblijvend, maar wij zouden het leuk vinden om op de hoogte te blijven van de activiteiten thuis. Maak een filmpje of foto en plaats dit in het portfolio van Social Schools. Wij kijken er naar uit om te zien hoe de kinderen thuis aan de slag zijn gegaan.

 

Wij hebben als bijlage een weekbingo voor thuis toegevoegd, het zou leuk zijn als aan het einde van de week de gehele bingo vol is. Iedere dag zullen de juffen jouw kind een filmpje sturen via hun portfolio, we kijken uit naar jullie reactie en foto's!

 

Dikke Knuffel Juf Lianne en Juf Kim