Groep 1/2C

Welkom op de klassenpagina van groep 1/2c!

Regelmatig zullen er foto's en berichtjes geplaatst worden. Komt u gauw een 'Kyckje' nemen?

 

groetjes van alle kleuters en juf Mariëlle

BERICHTEN

01 feb 2019 - Nationale voorleesdagen
Preview foto Tijdens de Nationale Voorleesdagen kwamen de kinderen van groep 3 bij ons voorlezen. Ze hebben een verhaal over de winter voorgelezen. Wij vonden het heel knap dat ze al zo goed kunnen lezen!

22 jan 2019 - Sneeuwpret
Preview foto Wat waren wij blij toen het vandaag ging sneeuwen. We konden niet wachten totdat we naar buiten mochten om in de sneeuw te gaan spelen. We hebben sneeuwballen gegooid en een paar kinderen probeerden ook een sneeuwpop te maken. 

19 dec 2018 - Kerstdiner
Preview foto Vanavond was het zover!!! We mochten naar het kerstdiner. We vonden het van te voren best spannend, maar wat was het leuk! Iedereen zag er supermooi uit. De kaarsjes brandden en we hadden een open haard op het bord. Iedereen had iets lekkers meegenomen en we hebben heerlijk gegeten en gedronken. Het was een superavond!

12 okt 2018 - Kinderboekenweek
Preview foto Tijdens de Kinderboekenweek zijn wij naar de bibliotheek geweest om een gastles te volgen. We kregen een verhaal te horen en kregen plaatjes te zien. Ook hebben kinderen van groep 4 en groep 5 aan ons voorgelezen. We vonden dit heel leuk!

08 okt 2018 - Thema water
Preview foto De afgelopen weken hebben wij gewerkt over het thema water. We hebben veel activiteiten over dit thema gedaan. Zo hebben we water gezuiverd en gekeken waar in de school allemaal water te vinden was. De kinderen konden het verhaal van 'o, o octopus' naspelen bij de verteltafel. Aan het einde van het thema mochten de kinderen bellen blazen in de klas. Er werden hele grote bellen en bellen in een bel geblazen.