Groep 1/2C

Welkom op de klassenpagina van groep 1/2c!

BERICHTEN

30 mrt 2020 - De bingokaart voor 30 maart tot 4 april
Hallo lieve kleuters,

 

Ik heb op Portfolio gezien dat jullie supergoed bezig zijn met de opdrachten van de bingokaart! Hieronder kunnen jullie de bingokaart voor deze week vinden.

 

Veel plezier!

groetjes juf Marielle


23 mrt 2020 - De bingokaart voor 23 tot 27 maart
Hallo lieve kleuters,

 

Hoe gaat het met jullie? Het is wel raar dat we niet naar school kunnen. Ik heb voor jullie in het portfolie de doelen van deze week gezet. Als jullie elke dag iets doen, zijn jullie supergoed bezig. Soms krijgen jullie voor een doel een extra uitleg of een filmpje.

Als je klaar bent met de opdracht, dan kun je de opdracht afstrepen op de bingokaart. Hierop staan ook nog een aantal extra opdrachten.

 

Veel plezier!

groetjes juf Marielle

 

 


16 mrt 2020 - Tips voor thuis spelen en leren met kleuters
Wij, als leerkrachten, willen liever niet dat onze kleuters continu achter een scherm bezig zijn. Daarom hebben wij ons gebogen over de vraag: hoe kunnen kleuters thuis ontdekkend bezig zijn en spelend wijzer worden? Er valt thuis namelijk genoeg te spelen, leren en ontdekken. Wij hebben voor jullie een dagschema in elkaar gezet dat flexibel is in te vullen. Daarnaast hebben wij een aantal tips en activiteiten toegevoegd. Let op! Het is vrijblijvend, maar wij zouden het leuk vinden om op de hoogte te blijven van de activiteiten thuis. Maak een filmpje of foto en plaats dit in het portfolio van Social Schools. Wij kijken er naar uit om te zien hoe de kinderen thuis aan de slag zijn gegaan.

 

Groetjes juf Mariëlle