Nieuws

25 januari 2019

Kennismaken met De Kyckert

Als u op zoek bent naar een school voor uw kind(eren) is het krijgen van goede informatie erg belangrijk. De school hecht grote waarde aan een open, eerlijk en goed contact met haar ouders/verzorgers en vindt het van groot belang om wederzijdse verwachtingen die samenhangen met onze openbare identiteit, ons sociaal-emotioneel klimaat en onze onderwijskundige en pedagogische visie uit te kunnen spreken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om contact op te nemen om vrijblijvend kennis te maken met OBS De Kyckert.

 


Kennismaken met De Kyckert

Voorafgaand aan het gesprek wordt u ontvangen door één van de directieleden. U krijgt informatie, u krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en u krijgt een rondleiding door onze mooie school. Hiermee krijgt u direct een beeld van hoe er in de klassen en in de school gewerkt wordt. Op het moment dat u onze visie en uitgangspunten onderschrijft ontvangt u, als u van mening bent dat de school goed aansluit op uw verwachtingen, een informatiepakket met hierin naast de benodigde informatie ook een aanmeldformulier en een kleine attentie.

 

Via de link https://www.dekyckert.nl/kennismaken/aanvraag-kennismaking kunt u online een kennismakingsgesprek aanvragen. Na ontvangst van het digitale formulier zullen wij zo snel als mogelijk contact met u opnemen.

 

Het is goed om te weten dat we helaas niet in alle groepen plekjes beschikbaar hebben, bij het plaatsen van kinderen hebben de scholen in Wateringen i.s.m. de gemeente Westland een toelatingsbeleid opgesteld. Meer informatie over het toelatingsbeleid kunt u lezen door op de link https://www.dekyckert.nl/kennismaken/toelatingsbeleid te klikken.