Nieuws

De verbouwing en uitnodiging 29 augustus

De verbouwing en uitnodiging 29 augustus

08 juli 2018 - 

Inmiddels heeft u kunnen merken dat de eerste werkzaamheden begonnen zijn op onze school. De komende week zullen we met de hele school de spullen en lokalen ontruimen, zodat er tijdens de zomervakantie goed doorgewerkt kan worden. De school krijgt de beschikking over 2 nieuwe lokalen, 2 nieuwe kantoren, 2 spreekruimtes, nieuwe toiletten voor de leerlingen en personeelsleden en de speelzaal en keuken worden ook aangepast en krijgen een update. Een hele orderneming. U bent van harte uitgenodigd om het bouwresultaat te komen bewonderen op 29 augustus van 11.30 tot 13.00 uur. Natuurlijk kunt u dan ook even een kijkje nemen in de nieuwe klas, wel zo leuk! 

Wenmoment OBS De Kyckert

Wenmoment OBS De Kyckert

08 juli 2018 - 

Op dinsdag 20 juli zullen we met de leerlingen alvast een kijkje gaan nemen in het nieuwe lokaal of bij de nieuwe meester en/of juf. Van 13.15 uur tot 14.00 uur organiseren wij dit wenmoment. Alle leerlingen die in het komende schooljaar zullen starten in de eerste schoolweek zijn hier ook van harte voor uitgenodigd en hebben hier een uitnodiging via de email voor ontvangen. De nieuwe leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) zullen in de centrale hal worden ontvangen, alvorens naar de lokalen te gaan. 

Nog aantal plekjes beschikbaar!

Nog aantal plekjes beschikbaar!

15 mei 2018 - 

In een paar groepen in de onderbouw zijn onverwacht een paar plekjes vrijgekomen. Dit betekent dat de school per direct nog een aantal kinderen blij kan maken met een plekje op onze school. 

 

Kent u ouders/verzorgers die per direct of in het nieuwe schooljaar een plekje zoeken voor de kinderen of bent u zelf nog op zoek naar een plekje voor de kinderen? Neemt u dan snel contact met ons op door een mail met uw contactgegevens en de gegevens van de kinderen te sturen naar info@dekyckert.nl

 

De directie zal na ontvangst van de mail zo snel als mogelijk contact opnemen om een gesprek te plannen om persoonlijk kennis te maken.

Schoolvakanties 2018-2019

Schoolvakanties 2018-2019

29 maart 2018 - 

Inmiddels is bekend geworden wanneer de leerlingen in het Westland, in het schooljaar 2018-2019, vakantie zullen hebben. Door op de link https://www.dekyckert.nl/onze-school/vakantiedagen te klikken kunt u deze data op het gemakje doornemen en wellicht al in de agenda noteren.  

Nieuwe schoolapp De Kyckert beschikbaar!

Nieuwe schoolapp De Kyckert beschikbaar!

23 maart 2018 - 

Inmiddels is er een handige App ontwikkeld waarop u op een eenvoudige wijze de website van OBS De Kyckert kunt bekijken op uw smartphone of tablet. Door op onderstaande link te klikken komt u op de website van de ontwikkelaar en kunt u de App downloaden voor uw Android of Apple apparaat. Een handige en waardevolle aanvulling om goed op de hoogte te blijven. Alvast veel plezier met deze gratis App!

https://www.school-site.nl/wat-is-het/app

Groep 7 doet mee aan de E-waste race!!

Groep 7 doet mee aan de E-waste race!!

05 maart 2018 - 

Iedereen kent het wel, je hebt nog wat oude elektronica rondslingeren. Een oud mobieltje, kapotte dvd-speler, wekker, computersnoeren of een oude waterkoker. Dit zijn allemaal voorbeelden van elektronisch afval, ook wel e-waste genoemd.
Lees meer ›

Maandag 5 maart Studiedag

Maandag 5 maart Studiedag

04 maart 2018 - 

We hopen dat iedereen genoten heeft van de voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart heeft het team van OBS De Kyckert een studiedag. Alle leerlingen zijn deze dag dus nog en dagje vrij. Dinsdag 6 maart hopen we iedereen uitgerust en in goede gezondheid weer terug te zien aan de Lange Spruit. 

First Lego League

First Lego League

22 december 2017 - Zaterdag 16 december deed ons 'Kyckertteam' mee aan de Westlandse finale van de First Lego League. Onder de bezielende leiding van de drie coaches werd het een geweldige dag. Vanaf augustus is er bijna elke woensdagmidag hard gewerkt aan de voorbereidingen. Het achttal heeft zich dan ook goed weten te presenteren. We zijn trots op deze kanjers!  Fijn dat er zo veel enthousiaste ouders aanwezig waren.
Verkeerssituatie rondom De Kyckert

Verkeerssituatie rondom De Kyckert

05 december 2017 - 

Rondom de parkeerplaats bij zwembad De Waterman wordt momenteel hard gewerkt. De gemeente is begonnen met het veiliger maken van de fiets- en wandelroutes richting de scholen. Er wordt op dit moment een apart fietspad aangelegd en het parkeerterrein zal een aparte ingang en uitgang krijgen. In de komende nieuwsbrieven zullen we u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen rondom de verkeerssituatie. Om problemen met parkeren te voorkomen willen we u vragen om zoveel als mogelijk wandelend of per fiets naar school te komen. Namens iedereen op De Kyckert bedankt voor uw medewerking.