Nieuws

Vakantie en bereikbaarheid
07 juli 2017

Vakantie en bereikbaarheid

Het team van OBS De Kyckert wenst u een heel fijne zomervakantie toe. In de zomervakantie zullen wij als Kyckert slechts beperkt bereikbaar zijn. De telefoon zal niet opgenomen worden en het algemene e-mailadres waarop u ons kunt bereiken zal dus slechts beperkt uitgelezen worden. 

 

Op maandag 21 augustus zullen wij onze deuren weer om 8.30 uur openen, zodat we de eerste lesdag om 8.45 uur kunnen beginnen. We zijn nu al benieuwd naar alle belevenissen van onze leerlingen!

 

 

Beschikbaarheid groepspagina's
07 juli 2017

Beschikbaarheid groepspagina's

U kunt tijdens de vakantie nog even rustig terugkijken en lezen wat de leerlingen allemaal hebben mogen leren en beleven. Vanaf 14 augustus zullen we de website opschonen en de inhoud op de groepssites verwijderen. In deze week zullen we de site klaar gaan maken voor het nieuwe schooljaar. Gelukkig is het nog niet zover... neemt u dus gerust een kijkje om herinneringen met de kinderen op te halen. 

Nieuwsbrief 12, juli 2017
07 juli 2017

Nieuwsbrief 12, juli 2017

In nieuwsbrief 12 stellen juf Eveline en juf Rebecca zich aan u voor en kunt u meer informatie vinden over de vakanties en de vrije dagen in schooljaar 2017-2018. Nieuwsbrief 12 is te downloaden of te bekijken door op onderstaande link te klikken: 

https://www.dekyckert.nl/cp/uploads/downloads/Nieuwsbrief-12-1617.pdf

 

 

Hercertificering School op Seef
16 juni 2017

Hercertificering School op Seef

OBS De Kyckert heeft wederom het certificaat behaald van School op Seef. Op vrijdag 16 juni, rond half 3 zal OBS De Kyckert uit handen van de wethouder het label voor de hercertificering ontvangen. Bij de overhandiging is een ieder natuurlijk van harte welkom. Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het grote plein, waar ook een praktische verkeersles gegeven zal worden. Natuurlijk zijn wij als school hartstikke trots dat we dit mooie certificaat en label hebben behaald en complimenteren wij juf Esther met al het goede werk dat zij als onze verkeerscoördinator heeft verricht in de afgelopen jaren.