Nieuws

Groep 7 doet mee aan de E-waste race!!

Groep 7 doet mee aan de E-waste race!!

05 maart 2018 - 

Iedereen kent het wel, je hebt nog wat oude elektronica rondslingeren. Een oud mobieltje, kapotte dvd-speler, wekker, computersnoeren of een oude waterkoker. Dit zijn allemaal voorbeelden van elektronisch afval, ook wel e-waste genoemd.
Lees meer ›

Maandag 5 maart Studiedag

Maandag 5 maart Studiedag

04 maart 2018 - 

We hopen dat iedereen genoten heeft van de voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart heeft het team van OBS De Kyckert een studiedag. Alle leerlingen zijn deze dag dus nog en dagje vrij. Dinsdag 6 maart hopen we iedereen uitgerust en in goede gezondheid weer terug te zien aan de Lange Spruit. 

First Lego League

First Lego League

22 december 2017 - Zaterdag 16 december deed ons 'Kyckertteam' mee aan de Westlandse finale van de First Lego League. Onder de bezielende leiding van de drie coaches werd het een geweldige dag. Vanaf augustus is er bijna elke woensdagmidag hard gewerkt aan de voorbereidingen. Het achttal heeft zich dan ook goed weten te presenteren. We zijn trots op deze kanjers!  Fijn dat er zo veel enthousiaste ouders aanwezig waren.
Verkeerssituatie rondom De Kyckert

Verkeerssituatie rondom De Kyckert

05 december 2017 - 

Rondom de parkeerplaats bij zwembad De Waterman wordt momenteel hard gewerkt. De gemeente is begonnen met het veiliger maken van de fiets- en wandelroutes richting de scholen. Er wordt op dit moment een apart fietspad aangelegd en het parkeerterrein zal een aparte ingang en uitgang krijgen. In de komende nieuwsbrieven zullen we u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen rondom de verkeerssituatie. Om problemen met parkeren te voorkomen willen we u vragen om zoveel als mogelijk wandelend of per fiets naar school te komen. Namens iedereen op De Kyckert bedankt voor uw medewerking.